Skip to main content

Ideal Standard избира най-красивите бани

Шестото издание на конкурса “Ideal Standard Баня на годината” навлезе в заключителната си фаза. Вече са определени номинираните бани и те могат да се видят на специалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com

Номинираните бани са предпочетени заради създадената характерна атмосфера и стил, хармонираща естетика и практичност, нетрадиционни и оригинални хрумвания. В тазгодишните проекти, включили се в конкурса, преобладават модерните решения, с творческо  използване на продуктите Ideal Standard. Участниците в конкурса с охота са залагали на хитови продукти от нови колекции, като SimplyU, Moments, Small, Active, First и др.

Освен за реализирана баня, за първа година професионалисти – архитекти и дизайнери ще спорят за победител в още една, нова категория – 3D проекти на бани, които може и да не са реализирани, но в чието изпълнение се предвижда използването на продукти с марката Ideal Standard.

Авторитетно жури, съставено от изявени професионалисти в областта на дизайна и естетиката, ще определи победителите и в двете категории, чиито имена ще бъдат обявени на специална церемония на 18 март.

Голямата награда в категория Реализирана баня е почивка за двама на остров Мавриций, а за 3D проект – посещение на 12-то бианале за архитектура във Венеция.

Шанс да дадат своя глас и да изберат банята на годината имат и интернет потребителите, които могат да гласуват в сайта на конкурса www.banianagodinata.com Избраникът на публиката ще получи подарък – уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България.

Награди са предвидени и за гласувалите. Oт всички участвали във вота, на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника. Наградата за всеки един от тях ще бъде комплект луксозно окачване Senses, като списъкът с наградените ще бъде публикуван в сайта на конкурса.

Вижте снимките на номинираните бани и гласувайте на http://www.banianagodinata.com/?p=vote