Skip to main content

“Воден булевард на изкуствата и занаятите” – с подкрепата на Идеал Стандарт

Мостът на влюбените в София вече се нарича „Воден булевард на изкуствата и занаятите” и така ще бъде до 9 октомври. За две седмици мостът при НДК се превръща  в открито галерийно пространство, в което са изложени номинираните фотографии в националния фотоконкурс „София с обич за водата”. Но, това не е всичко. Любимото на софиянци място вече е пъстра сцена, на която представят талантите си много музиканти, художници, артисти, занаятчии, самодейни състави във всички области на изкуствата и занаятите.

Пищното водно веселие се организира от сдружение „Аз обичам водата”, а Идеал Стандарт подкрепи инициативата и е сред спонсорите на мероприятието. По този начин ние изразяваме отговорното си отношение към водата и споделяме с обществеността нашите идеи за пестеливо използване на този жизненоважен природен ресурс.

Ние предлагаме продукти за обзавеждане на банята, които са не само с модерен дизайн и високо качество, но и са напълно в духа на новото време, в унисон с набиращите все по-голяма популярност „зелени идеи”. Въпрос на лична отговорност е да полагаме грижи  за опазването на околната среда, да пазим природата и да пестим вода, а и да намалим сметките си за плащане.

             Виж програмата на „Воден булевард на изкуствата и занаятите”