Skip to main content

Баня на годината 2010 – финалът

12 креативни и вдъхновяващи 3D проекти на бани достигнаха до финала на 7-мото поредно издание в конкурса „Баня на годината 2010”. Ideal Standard ще отличи идеалната баня на специална церемония от – 29 март 2011 г.

Всички финалисти ще представят творческите си проекти и ще ги защитят публично пред жури в състав: арх. Иван Александров – интериорен дизайнер, арх. Албена  Владимирова-Андреева – интериорен дизайнер, Никки Канделеро – интериорен дизайнер,  Николай Ников – интериорен дизайнер, Иван Гроздев – интериорен дизайнер и Христо Караиванов – Директор Маркетинг и Продажби на „Идеал Стандарт – Видима”АД.

Освен наградата на  журито, приз ще получи и проектът, избран от интернет потребителите на уеб сайта на Баня на Годината www.banianagodinata.com

Победителят ще бъде награден с посещение на изложението „100% Design” в Лондон – най-голямото изложение за интериор и архитектура във Великобритания. Втора награда е уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България, а трета –  термостатен смесител вана/душ Attitude. Спечелилият вота на публиката ще получи уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България.

Номинираните проекти са:

H2O в Геометрия – Gemelli Design Studio
Плодове и шоколад – Йордан Вукански
Близо до природата – Мария Христова
Баня „Nero Gold” – Николай Булев
Сливане и диференциране – Арх.Петя Петрова
Детска баня – Ралица Иванова
Природата като дизайнер – Interioro design studio
Вдъхновение от природата – Велислав Великов
Модерен стил и елегантна визия – Весела Димитрова
Земно притегляне – Волен Валентинов
LZarch – ISland
Спокойствие и релакс – Петя Емилова

Всички предложения може да разгледате на сайтът на Баня на годината –
www.banianagodinata.com

С нетърпение очакваме да видим и чуем презентациите на участниците!

Подробности около събитието може да научавате във Facebook
(www.facebook.com/ideal.standard.bathroom)

Както и в Twitter (twitter.com/#!/Banianagodinata). Церемонията може да следите с #banianagodinata, а в YouTube има видеа от минали години – www.youtube.com/user/Banianagodinata