Skip to main content

До 20 февруари се набират кандидатури за 8-мото издание на конкурса “Ideal Standard Баня на годината”

Почти не остана време до затварянето на процеса по набирането на кандидатури  за конкурса „Ideal Standard Баня годината”. Tези, които до последно са отлагали да регистрират проекта си, могат да го направят до 20 февруари, включително, на специалния сайт на конкурса  www.banianagodinata.com. Конкурсът, който се организира за 8-ма поредна година, е за авторски 3D проекти на бани, създадени единствено с предлаганите от Ideal Standard продукти.  В него могат да участват интериорни дизайнери, архитекти, студенти по архитектура и дизайн, приложни изкуства, също и студия и фирми с колективни проекти. Всеки дизайнер може да участва самостоятелно или с колективен проект.

3D проектите,  в две категории – Experience и Solutions,ще се оценяват от жури от изявени професионалисти в областта на дизайна и архитектурата. Номинирани и наградени ще бъдат тези кандидатури, които отговарят на посочените изисквания и се характеризират с творческо използване на продуктите Ideal Standard, характерна атмосфера и стил, хармониращи естетика и практичност, нетрадиционни и оригинални хрумвания.

Победителите в двете категории получават наградата „Ideal Standard баня на 2011”, с посещение на изложението „100% Design” в Лондон. Всички номинирани участници получават луксозен халат за баня.

Своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com. Избраникът на публиката ще спечели наградата „Ideal Standard баня на публиката 2011”, с weekend за двама в SPA хотел в България.  20 от участвалите в онлайн гласуването,  избрани на случаен принцип, ще получат награда луксозна хавлия за баня.

Всичко за конкурса на www.banianagodinata.com