Skip to main content

„Еволюция на банята, вдъхновена от реалния живот“ е мотото, под което ще се проведе събитието Ideal Standard Баня на годината 2011 на 29 март 2012г.

Събитието отново ще събере под един покрив професионалисти дизайнери и архитекти, студенти по архитектура и дизайн, приложни изкуства, медии, представители и партньори на „Идеал Стандарт – Видима” АД

Ето, вече сме близо до финала на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2011. Нашата следваща спирка е 29 март 2012г., когато ще се проведе събитието по представяне на номинираните проекти пред професионалното жури, обявяване и награждаване на победителите.

Традиционно ще бъде връчена награда Ideal Standard Баня на годината 2011. Нетрадиционно – тази година победителите ще бъдат двама, в двете конкурсни категории Experience и Solutions.

Традиционно ще бъде присъден и приза Ideal Standard Баня на публиката 2011. Нетрадиционно – ще има и още награда, но ще разберем каква по време на събитието 🙂

По време на финалното събитие авторите на десетте номинирани проекта ще ги представят и защитят пред професионалното жури под председателството на арх. Иван Александров и в състав от интериорни дизайнери: арх. Албена  Владимирова-Андреева, арх. Пенка Станчева, Никки Канделеро и Владислав Василев. „Идеал Стандарт – Видима” АД е представена в журито от Христо Караиванов – Директор Маркетинг и продажби и Лазар Лазаров – бизнес лидер Идеал Стандарт Интернешънъл, регион Централна и Източна Европа.

Напомняме, че номинираните проекти се състезават в две конкурсни категории – Experience (баня с размер до 12 кв.м. ) и Solutions (баня с размер до 6  кв.м.). Победителите в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на 2011” и ще бъдат наградени с посещение на изложението „100% Design” в Лондон. Всички номинирани участници също ще получат награди.

Традиционно ще бъде присъден и приза Ideal Standard Баня на публиката 2011, който е определен от гласуването на онлайн потребителите. На сайта на конкурса www.banianagodinata.com  са публикувани снимки на 10-те номинирани проекта, от които чрез отворено гласуване публиката определи своите фаворити.

Победителите и носители на приза Ideal Standard Баня на годината 2011 ще бъдат наградени с посещение на изложението „100% Design” в London – най-голямото изложение за интериор и архитектура във Великобритания. Спечелилият наградата на публиката ще получи уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България. До 9 април 2012 г. ще бъдат обявени и резултатите от жребия, който ще определи 20 печеливши от участвалите в онлайн гласуването за Ideal Standard Баня на публиката 2011, които ще получат награди от Ideal Standard.

Вече сме нетърпеливи, а Вие?