Skip to main content

Коя е най-важната съставка на един успешен конкурс? Вдъхновените хора, които участват, разбира се.

Финалното събитие на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2011 беше прекрасно и затова са „виновни“ участниците в него – благодарим Ви!

Посвещаваме този блог на хората, които ни вдъхновяват да продължаваме да развиваме конкурса Ideal Standard Баня на годината и да вдъхваме нов живот на марката Ideal Standard. Посвещаваме го на хората, благодарение на които и с които за осма година се вълнуваме и споделяме изживяването на конкурса. Посвещаваме го на творците – участници, жури и журналисти, с които заедно продължихме добрата традиция на провеждане на конкурс под шапката на марката Ideal Standard, който се случва само в България от страните, където марката е представена – а това си е и повод за гордост на всички нас 🙂

Благодарим на журито на конкурса за техния професионализъм и творчески хъс в работата им по конкурса и по време на събитието. През тази година журито работи под председателството на арх. Иван Александров и в състав от изтъкнати интериорни дизайнери: арх. Албена  Владимирова-Андреева, Никки Канделеро, арх. Пенка Станчева и Владислав Василев, Христо Караиванов – Директор Маркетинг и продажби в „Идеал Стандарт – Видима” АД и Лазар Лазаров – Търговски директор, Клъстър България на Идеал Стандарт Интернешънъл.

Благодарим и на номинираните в конкурса автори на 3D проекти на бани – Красимира Митова, Стефан и Мариела Иванови, Мира Михайлова и Мирослав Дервишев, Мариела Ганова, Кирил Станев, Десислава Средкова, Христина Иванова и Таня Гатева – Ахмед, Виолета Шатова, Иван Георгиев – чиито проекти провокираха професионалното жури и ни показаха различни измерения на банята, вдъхновена от реалния живот. Скъпи номинирани, за нас беше удоволствие, че заедно съпреживяхме този изпълнен с емоции ден. Благодарим ви, че бяхте част от него и ви поздравяваме за добре свършената работа и достойното представяне на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2011.

Благодарим и на журналистите, които бяха с нас по време на събитието и от много години насам подкрепят марката Ideal Standard. Вие ни помагате посланията на Ideal Standard за по-красив, удобен и същевременно отговорен към планетата живот, да достигнат до хората и да влязат в техните домове. Благодарим ви, че подкрепяте и популяризирате  дръзките дизайнерски решения за баня на Ideal Standard и че давате кураж на младите дизайнери и архитекти в България да продължават да участват в конкурса Ideal Standard Баня на годината.

Нашата мисия е да се развиваме заедно с потребителите си, а вие – дизайнери, архитекти и журналисти, ни провокирате да продължим да развиваме Ideal Standard като марка, която разбира хората. Ние се вдъхновяваме от вас и ви благодарим за това.

Надяваме се участието в конкурса да остане траен и приятен спомен за вас, без които магията нямаше да се случи. Защото Конкурсът Ideal Standard Баня на годината съществува благодарение на вас, на вашите желания и стремежи, той е наше общо дело, в което придобиват плътност вашите идеи, въображение и уникалност.

Ние се вдъхновяваме от Вас!