Skip to main content

Любовта на публиката: интервю с Кирил Станев, автор на проекта, спечелил приза „Баня на публиката 2011“ в тазгодишното издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината

Проектът „Моята баня е моят храм” на Кирил Станев от студио V7bg спечели любовта на публиката, гласувала онлайн на официалния уебсайт на конкурса .

Здравейте, Кирил! Отново Ви поздравяваме за приза „Ideal Standard Баня на публиката 2011”, който спечелихте с 3D проекта на баня, носещ името „Моята баня е моят храм”.  Какво означава за Вас тази награда?

С целия екип положихме огромни усилия да направим впечатляващ проект и най-много ме радва фактът, че точно публиката го хареса и оцени. В крайна сметка ние точно за нея го направихме. Много сме щастливи, наистина.

Никки Канделеро, член на журито, връчва наградата и приза "Ideal Standard Баня на публиката 2011" на Кирил Станев от студио V7bg за проекта „Моята баня е моят храм” .

Кои според Вас са най-силните страни на Вашия проект, с какво успя да грабне публиката, и бихте ли променили нещо в него сега?

Проектът е израз на една балансирана положителна ZEN енергия, и точно това се хареса най-много. Нищо не бих променил, защото иначе бих напушил точно тази баланс.

Какво е мнението Ви за другите проекти, които получиха награда в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2011 и имахте ли фаворит сред номинираните проекти на колегите Ви?

Имаше доста добри идеи, но фаворит не съм имал.

Кои бяха продуктите с марка Ideal Standard, които използвахте в своя проект и защо избрахте точно тях?

Които и продукти да вземете от Ideal Standard, всички са еднакво добри и в този смисъл за нас по-важно е посланието, което отправихме с нашия проект, а не отделните продукти.

Каква е Вашата визия за Еволюция на банята? Как ще се развива и променя съвременната баня според Вас ? Кога можем да очакваме хората да залагат на еко-продукти при обзавеждането на своите бани?

Очаквам футуристична визия, в следствие еволюцията на банята, като в даден бъдещ момент всички зони в жилището ще се слеят, ще бъде без стени и преградни зони. А за еко-продуктите – те ще се наложат тогава,когато станат финансово достъпни за всички потребители.

Вижте представянето на Кирил Станев по време на финалното събитие на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2011:

2 thoughts to “Любовта на публиката: интервю с Кирил Станев, автор на проекта, спечелил приза „Баня на публиката 2011“ в тазгодишното издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината”

 1. Kiko,
  Кириле,
  Моите поздравлениа за успеха!!!!

  Желая ти амо здраве , щастие и още успехи.
  Искам да се свържа с майка ти. Откраднаха ми стария компютар и загубих връзка.
  Внх
  Савина

Коментарите са затворени.