Skip to main content

Connect Pure – чист дизайн, чиста тоалетна.

Дизайнът в услуга на практичните решения.

Модерното и практично решение на Ideal Standard – Connect Pure, съчетава ергономичен дизайн, лесен е за монтаж и за поддържане на хигиена, измива с 25% по-малко вода и притежава еко-функция за още по-икономичен разход на вода (2,5 литра).

Седалката е с функция за плавно падане и безшумно затваряне. Тоалетното казанче е конструирано така, че се предотвратява конденза върху него, а  иновативното покритие IdealPlus предотвратява замърсяването на повърхността.

Новост е тоалетното казанче без капак – лесно за монтаж и лесно за почистване. Съдържа вътрешен пластмасов съд с обем 4 литра и по този начин пести вода и предотвратява конденза върху повърхността на казанчето. Плакнещият механизъм е безшумен и двустепенен, т.е. позволява още по-разумно използване на водата.

Създадохме този продукт за ценителите на минималистичния и интегриран дизайн. Можете да изберете вариант със седалка с безшумно затваряне или с иновативното покритие IdealPlus, предотвратяващо замърсяването на повърхността на изделието.

Потърсете и други практични решения в колекцията за цялостни решения на бани Connect на Ideal Standard. Независимо дали банята ви се нуждае от пълно преобразяване или искате да се съсредоточите върху конкретна част от нея, Connect предлага както цялостни, така и индивидуални решения за оформление на вашето пространство. Тук ще намерите тоалетни, вани, душове, решения за умивалници и пространството около тях, както и безброй допълващи аксесоари.

Изтеглете Ideal Standard_Connect_Catalogue 2012