Skip to main content

Превърнахме се в пример за подражание в България и добихме известност в нашия бранш на европейско ниво.*

*Думите са на Красимир Копчев, Директор на завод за производство на санитарна арматура  и Зам.-председател на съвета на директорите на „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Хората, на които ги каза, са над 3-хилядния колектив на компанията в България. Поводът беше отбелязването на 20 успешни години от развитието на „Идеал Стандарт – Видима“ АД.

Мислехме да спестим думите и само да ви покажем снимки (виж Галерия по-надолу), но хубавите думи трябва да се споделят, за да не се забравят. И така…

Новата история на „Идеал Стандарт – Видима“ АД започва през 1992г., когато е основано смесено дружество между „Видима“ АД и Американ Стандарт Инк. За 20 години успехът се измерва с това, че едно държавно предприятие се превръща в компания от световна величина. Днес „Идеал Стандарт – Видима“ АД  е част от международната компания Идеал Стандарт Интернешънъл и продължава да покорява нови върхове. Двигателят на компанията остава все един и същ – хора с ценни качества, заразителен ентусиазъм, енергия и непрекъснат стремеж към усъвършенстване – именно тях поздравяваме с успехите, които са постигнали!

По повод юбилея Лазар Лазаров, Директор Търговска организация – клъстър България на Идеал Стандарт Интернешънъл, споделя: „Годишнините са добър повод за равносметка къде бяхме, къде сме и къде искаме да отидем. Като компания имаме и винаги сме имали ясно осъзната мисия и визия за утрешния ден – това е бил компасът ни да държим вярната посока. Успявали сме и ще успяваме, благодарение на добрата екипна работа и амбицията да бъдем не просто добри, а най-добрите в нашия бранш.

В личен план съм много щастлив, че през по-голямата част от тези 20 години участвах в процесите на промяна на компанията – в годините на нейния забележителен растеж и в годините на качествени промени, които белязаха всяка една сфера на нашата дейност. Начинът, по който правим нещата сега е много по-различен отпреди. Заедно с процесите се променяха и хората. От друга страна хората променяха процесите. Това е един непрекъснат процес на трансформация и развитие, който въодушевява и кара човек да се чувства жив и полезен.

Да си част от екипа на тази компания означава да споделяш нейните ценности, да си отговорен за поставените цели, да се развиваш, за да можеш всеки ден да добавяш стойност чрез своята работа. Радостен съм да отбележа, че сме създали прекрасен екип на Търговската организация на клъстър България. И въпреки високите цели, които сме си поставили, съм уверен, че ще успеем, благодарение на съпричастността, компетентността и отговорното поведение на всеки един от нас.

Да си пожелаем да запазим този дух на екипна работа и да изковем успеха на компанията и през следващите 20 години!“

А вие можете да проследите успеха на компанията от последните 20 години като разгледате снимките –  част от фотоизложба „20 години градим новата си история“, която жителите и гостите на Севлиево можеха да разгледат през юни 2012г. пред Тренинг центъра на „Идеал Стандарт – Видима“ АД в центъра на града. Приятно гледане!

2 thoughts to “Превърнахме се в пример за подражание в България и добихме известност в нашия бранш на европейско ниво.*”

  1. Много добре го е казал Лазар. Познавам го от много години и смятам, че винаги е бил страшно компетентен. Хубава статия. Поздравления.

  2. Благодарим Ви за добрите думи, Димитър – от името на Лазар Лазаров и целия му екип.

    А как Вие оценявате тези 20 години от развитието на „Идеал Стандарт – Видима“ АД и приноса на компанията за хората от Севлиево и региона и за България като цяло? Ще се радваме да споделите с нас професионалното си мнение.

Коментарите са затворени.