Skip to main content

Всичко е идеално, а разликата е видима.

Постигнете хармония в банята с Connect.

––

Понеделник сутрин. Време за тоалет. След малко трябва да тръгвам, а той отново е заел цялата баня. Не мога да чакам – ще закъснея. Толкова много неща имам да свърша, а часовникът безкомпромисно тиктака. Ситуацията започва да излиза извън контрол.

Вторник сутрин. Ставам по-рано, за да го изпреваря. Не искам конфликти от сутринта. Отправям се към банята и… малкият е станал по-рано от мен.

Сряда сутрин. И двамата сме в банята. Резултатът – размазан грим и порязана буза.

Това не може да продължава така. Нещо трябва да се промени!

Понеделник сутрин. Спокойна съм. Влизам в банята. Той се бръсне. Малкият се къпе, а аз… започвам сутрешния си тоалет. Но как така бойното поле се превърна в зона на идилия, спокойствие и уют? Какво се промени? Ами… банята. Учудващо е как изведнъж проблемите се решиха. Освен, че можем да се насладим на сутрешния си ритуал спокойно, близостта ни е не просто лишена от напрежение, но и приятна. Овалните форми придават мекота и усещане за повече пространство. Вече няма напрегнати и сърдити физиономии. Денят започва плавно, удобно и комфортно за цялото семейство. Хармонията е навсякъде около нас. Тишината е нарушена единствено от водата, стичаща се като тропически дъжд в душ-кабината. Денят е пред нас. Всичко е идеално, а разликата е видима.

Ето и тайната – направих ремонт на банята и заложих на колекция Connect на Ideal Standard. Промяна настъпи не само в интериора, но и в отношенията помежду ни. Двойният умивалник ни дава възможност не само да пестим от ценното си време сутрин, но и да се насладим на приятната компания на любимия. Душ кабината се чисти бързо и лесно, като детска игра. Седалката на тоалетната чиния с плавно спускане превърна банята в най-тихото и спокойно кътче вкъщи. Икономичните смесители намалиха драстично разхода на вода и увеличиха колекцията ми от обувки. Ако и вие искате да направите нещо за себе си, може би е време да промените банята. Можете да започнете оттук.