Skip to main content

В търсенето на идеалната баня и откриването на собствената уникалност.

Създаването на идеалната баня e удоволствие с продуктите от колекцията Connect.

Наскоро разширената и обновена колекция на европейския лидер в оборудването на бани Ideal Standard е вече на пазара и в България и предлага решения за различни и специфични нужди. Нейният автор е английският дизайнер Робин Левийн, който от дълги години твори за бранда и неговите продукти поставят силата на съвременния дизайн във ваши ръце.

ИДЕАЛЕН КЪТ ЗА РАЗКРАСЯВАНЕ

С Connect е лесно да аранжирате идеалния кът за разкрасяване. Трябва само да изберете предпочитаната мивка,  да я съчетаете с подходящия шкаф и да допълните избора си с иновативните смесители и аксесоари от богатата колекция на Connect. Всички елементи се допълват перфектно. Можете да избирате от квадратните форми на мивките за мебел от серията Cube или кръглите на Sphere и Arc. Във всички случаи ще имате минималистичен и съвременен вид на вашата баня.

ДА СЕДНЕМ УДОБНО
Имате богат избор на WC-комплект, който  допълва формата на умивалника, и подхожда на стила на вашата баня. WC от серията Arc има казанче с форма на идеален полукръг, а този от серията Cube  има спретната квадратна форма. Всички те разполагат с двустепенен промивен механизъм за оптимално използване на водата, а с Connect Pure реализирате още по-голяма икономия. Седалките с функция за плавно спускане са допълнение към вашия комфорт.

ПОД ДУША

Многообразието от размери на панелите и конструкциите на вратите – плъзгащи, сгъваеми или въртящи, дават възможност за оптимално използване и на най-неудобното пространство. Находчивият дизайн на душ-кабините Connect и вградените дръжки правят почистването удивително лесно. Системата Click and Clean позволява лесно откачане на стъклените панели, когато трябва да се по-чисти стъклото и ръбовете им. Не че това ще ви се налага често, тъй като стъклото е третирано с Ideal Clean – един уникален продукт, който прави повърхността устойчива на мръсотия и варовикови отлагания и тя остава чиста дълго време. Акрилните и керамичните поддушови корита могат да бъдат обработени с Ideal Grip против подхлъзване, което осигурява по-голяма безопасност и спокойствие под душа.

 

ВАНА ЗА ВСЕКИ ДЕН

Четири модела вани, всеки от тях в различни размери, предлагат удоволствие всеки ден. С меки вътрешни форми, напомнящи заобления вътрешен ръб на мивките от колекцията Concept, и икономичния разход на вода, те са идеални за СПА релаксация. Ваните Connect предлагат също така лесен достъп. Само 50 см високи, в тях се влиза и излиза по-лесно.  Тайната е в Ideal Waste – отточна система с интегриран скрит преливник.

ПОВЕЧЕ МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Мебелите от колекцията Connect се комбинират лесно. Можете да съчетаете елегантните колонни шкафове в цвят орех, избелен дъб или бял гланц с шкафовете за мивка с малка дълбочина, да изберете вградени мебели, за да постигнете изчистен облик или мебели за монтиране до стена, които да създадат модерна атмосфера във вашата баня.  Находчиво проектираните детайли като свързващия модул с рафтове позволяват безброй комбинации на желаните от вас мебели Connect. Вземете ги и моделирайте вашето лично пространство.

С ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА
Дизайнът зависи и от избора на детайлите. Създайте перфектната баня, като изберете правилните аксесоари: от дозатори за сапун и сапуниери, до окачалки, полици, ъглови решетъчни сапуниери, държачи за тоалетна хартия и много други. Това е вашата баня и само вие знаете кои са малките
детайли, които ще я направят още по-приятна и практична.

Материалът е публикуван в списание „Наш дом“ от месец юли 2012г.