Skip to main content

Намерете идеалното решение за всяка баня с новата колекция Softmood на Ideal Standard.

За хората, които желаят да си създадат тихо убежище и да се пренесат в свят на чистота и спокойствие.

Идеал Стандарт представи в България новата си колекция Active/Softmood – първокласна гама от изделия за цялостно обзавеждане на баня, създаващи идеален баланс между изчистени съвременни форми и елегантен уют. Класическите прави линии, преливащи в плавни извивки и заоблени ъгли на керамиката Active, мебелите и аксесоарите от колекцията Softmood, създават изтънчена и модерна естетика. Тази цялостна колекция за баня съчетава функционалност, удобство и стил.

Луксът на изчистения дизайн и хармонията, за хората, за които банята е удоволствие – с тези думи можем да опишем колекцията Active/Softmood. Луксът, който се крие в умелото съчетание на материали с най-високо качество, финес на формите и изискана елегантност. Отличителният дизайн на продуктите от колекцията позволява цялостно проектиране на банята в модерен, удобен и функционален стил. Подчинен на цялостното решение, всеки отделен елемент е така разработен, че допълва съседния и допринася за хармоничното излъчване на банята. Изчистени линии и меки извивки ви пренасят в свят на чистота и спокойствие.

Елегантната керамика Active е проектирана от Франко Бертоли – един от най-успешните италиански дизайнери. Колекцията мебели за баня Softmood е създадена от водещото дизайнерско студио Artefakt и включва различни модели мебели за мивки, шкафове с чекмеджета и шкафове за съхранение – всички без дръжки, оборудвани със система „push-to-open”, която позволява отваряне с едно докосване и дизайн с непрекъснато преливане на линии и извивки. Мебелите се предлагат с четири първокласни покрития – бял гланц, светло-сив гланц, светло-кафяв мат-лак и орех. Мебелите и керамиката се допълват от цялостна колекция аксесоари и огледала с функция против замъгляване и с опция за LED осветление.

Образци от новата колекция могат да се видят в избрани шоурумове в страната.

One thought to “Намерете идеалното решение за всяка баня с новата колекция Softmood на Ideal Standard.”

  1. Много добър дизайн – Банята сатна невероятна особено отварянето с едно докосване ме радва много – Определено си заслужава парите

Коментарите са затворени.