Skip to main content

Проектирай и променяй банята без ограничения с новата модулна система Archimodule на Ideal Standard.

Иновацията с елегантна визия сваля бариерите пред дизайнерското въображение и предлага удобство на монтажа, безопасност на ползването и грижа за околната среда.

Налагало ли ви се е да правите компромис с ваш проект за баня при неговата реализация? Случвало ли ви се е да се сблъскате с голямо разминаване между предварителната представа за изгледа на банята и подредбата на оборудването, и крайния резултат? А ако клиентът реши в последния момент, че нещо трябва да бъде преместено с няколко милиметра по-наляво, но поради особеностите на монтирането на стената съсипва цялата визия на банята? Надяваме се, че не се е случвало точно на вас. Но въпросът дали дизайнерският проект ще бъде предпазен от сблъсъка между желана визия и непредвидени препятствия при монтажа, стоеше отворен – доскоро. Ideal Standard намери отговора и вече го представи и в България – това е вградена интегрирана модулна система за управление на водата във всички зони на банята (зоната за душ, за вана, за умивалник) Archimodule. Системата е проектирана така, че да улесни максимално монтажа при съвременното сухо строителство и дори нестандартни размери на плочките не са проблем. Така че е време да проектирате банята точно както искате – без никакви „ако” или „но”!

Създадена от немското дизайнерско студио Artefakt, носител на редица престижни награди, комплексната система Archimodule дава свобода за избор на желаната конфигурация. Иновативна технология от изцяло скрити тръби и система за подравняване позволява лесен монтаж и елегантен вид на банята.  Смело планирайте обновяване на изгледа на банята след определено време – компонентите на модулната система Archimodule могат да бъдат комбиирани по индивидуални решения, без да нарушават прекрасния изглед на банята.

Ето какво споделя Ахим Пол, водещ дизайнер от Atrefakt по повод създаването на Archimodule: 

Archimodule_Ideal Standard

В наши дни стиловете се развиват непрекъснато и понякога е трудно да бъдат следвани. Досега традиционната санитарна арматура за баня не бе достатъчно гъвкава при специфични изисквания за монтаж и разположение на елементите. За нас беше важно да създадем система за контрол на водоподаването, която да отразява очакванията на клиентите на Идеал Стандарт за модерен дизайн, който не компрометира функционалността. Archimodule дава пълна свобода за експериментиране и индивидуално оформление на дизайна на банята, така че той да отразява еволюцията на индивидуалния стил на потребителя”.

Archimodule е вече на българския пазар.