Skip to main content

Весели празници!

Не пропуснахме да попитаме ръководителите на „Идеал Стандарт – Видима“ как ще прекарат Коледните празници, какво си пожелават за новата година, в личен и в професионален план и разбира се какво пожелават на колегите си, на своите партньори, приятели и почитатели на Ideal Standardи и Vidima. Инж. Красимир КопчевИзпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима“ АД, Директор на завод за производство на санитарна арматура

За Коледните и Новогодишни празници пожелавам на всички весело прекарване, да намерят време през ваканцията за всичко, от което имат нужда – спорт, развлечения и почивка. Аз обещавам да се отдам на любимите си хобита – лов и офроуд.

За следващите години и по-специално за 2013 аз съм оптимист. В началото на месец Ноември бе оповестена прогноза на Европейската комисия за ръст от 2 % на българската икономика. Нека за нас ръстът да бъде минимум 4% – ние знаем как да го постигнем, стига условията да го позволят.

Валентин ГаневДиректор на завод за производство на санитарна керамика

През Коледните и Новогодишни празници няма да пропусна да си спомня за всички колеги и приятели с пожелания за много здраве, хубаво коледно настроение и повече усмивки за тях и техните семейства. В личен план, съпругата ми и аз с нетърпение очакваме дъщеря ни да се прибере за коледа вкъщи, тя е студентка и за първа година се отдели от нас. Ще използваме коледните празници за да прекараме повече време заедно с нея и наши роднини и приятели, да разговаряме и споделим за преживените моменти от последните месеци на 2012 година.

През отиващата си 2012 година вече вдигнахме летвата на производствените резултати много високо, но аз знам, че екипът има потенциала да продължи с подобряването им. Също така, бих искал да вярвам, че ще продължим да получаваме подкрепа и съдействие от всички, за да можем заедно успешно да се справим с предизвикателствата на 2013 година! 

Лазар ЛазаровДиректор Търговска организация – клъстър България

През Коледните и Новогодишни празници няма да пропусна да се отдам изцяло на семейството ми, което през останалото време на годината страда достатъчно от липсата ми, поради естеството на самата работа, и разбира се, няма да пропусна да опитам от младото домашно вино на дядо ми.

За 2013г. си пожелавам здраве – за семейството ми и за мен, разбирателство вкъщи и на работното място, а останалото – с постоянство и работа само ще се получи! На всички работници и служители от компанията пожелавам това, което си пожелавам на мен, плюс МНОГО КЪСМЕТ!

Наздраве и щастлива Нова година!

Вера ЙовеваДиректор „Supply Chain“ Източна Европа

През Коледните и Новогодишни празници няма да пропусна първо да отида на кратка почивка в планината със семейството ми, да се срещна с приятелите, за които все не ми оставаше време през годината и да опека джинджифилови човечета за моите сладки съкровища.
През 2013 лично за мен искам семейството ми, роднините, приятелите да сме здрави и да имаме възможност за повече щастливи моменти заедно!

На колегите пожелавам да са здрави, да имат по-малко грижи, да са ведри и добри!

Нека 2013 донесе здраве и благополучие на всички!

Милена БогдановаДиректор „Човешки ресурси“ Източна Европа

През празниците няма да пропусна да направя всички онези неща за семейството ми, за които през годината не ми остана време, както и да направя ръчно точената вита баница по рецепта на майка ми и…. да оценя по достойнство виното на баща ми!

През 2013 очаквам и пожелавам на всички ни да сме здрави, да сме оптимисти и да постигаме мечтите си!

Ярослав ДончевДиректор „Финанси“ Източна Европа

През Коледните и Новогодишни  празници няма да пропусна да посетя близките си, да им честитя коледните и новогодишните празници, да се обадя на приятелите и колегите си и да им пожелая успех през новата година.

През 2013 година очаквам за  мен и моето семейство  здраве и късмет, за колегите от „Идеал Стандарт – Видима“ – лично и семейно благополучие, нови творчески върхове!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ IDEAL STANDARD INTERNATIONAL И ИДЕАЛ СТАНДАРТ – ВИДИМА!