Skip to main content

Деветото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината отвори регистрацията за участници – приеми предизвикателството и създай идеалната баня!

Ако си млад професионалист, изкушен от дизайна на бани;

Ако в теб живее твореца, който знае как да материализира мечтите на хората и да оползотвори по красив начин пространството на банята –

То ти си достоен носител на приза “Ideal Standard Баня на годината 2012” и те каним да участваш в приключението „В търсене на идеалната баня”!

Здравей, млади приятелю!

Добре дошъл в деветото издание на нашия конкурс – очаквахме те с нетърпение! Ти си творец, изкушен от интериорния дизайн, които желае да сподели своите новаторски идеи за облика на идеалната баня – нали? Тогава си попаднал точно където трябва.

Тази година конкурсът Ideal Standard Баня на годината търси идеалната баня, която олицетворява духа на хората, които я ползват. Идеалната баня, която е най-удобна за точно определени хора, отчита техните различни потребности и навици, олицетворява отношението им към живота.

Конкурсът Ideal Standard Баня на годината 2012 търси идеалната баня в две категории от жилищен интериор: СЕМЕЙНА БАНЯ и ИНДИВИДУАЛНА БАНЯ.

В търсене на идеалната баня ние търсим най-добрите дизайнерски решения – не се колебай и се регистрирай още сега!

Регистрацията за участие в конкурса IdealStandard Баня на годината 2012   отворена до 4 февруари 2013г. Деветото издание на конкурса приема за участие авторски 3D проекти на бани, създадени с предлаганите от марката Ideal Standard продукти.  В него могат да участват студенти и млади професионалисти, с квалификация и опит в областта на интериорния дизайн и архитектурата, продуктов дизайн, пространствен дизайн, инженерен дизайн, индустриален дизайн, приложни изкуства. Заявките за участие – индивидуални и колективни, се приемат на сайта на конкурса http://banianagodinata.com/

Пълна информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012, включително информация за конкурсните категории, условия за участие, график и архив на осемте издания до 2012г., е публикувана на официалния уебсайт на конкурса – www.banianagodinata.com.

Очакваме те!

2 thoughts to “Деветото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината отвори регистрацията за участници – приеми предизвикателството и създай идеалната баня!”

 1. Здравейте, г-н Николов!

  Моля да ни извините за забавения отговор.

  В същия ден, когато Вие сте ни писали тук, получихме писмо на имейла на конкурса – concurs@banianagodinata.com, с посочване на същия проблем. След проверка беше установено, че линкът работи и 3D моделите могат да бъдат сваляни без проблем.

  Радваме се, че сте успели да проектирате и предадете Вашия проект за участие в конкурса в срок.

  Още веднъж поднасяме извиненията си за забавянето на отговора тук.
  В случай, че имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

  Поздрави,
  Екипа на конкурса

Коментарите са затворени.