Skip to main content

Ето ги финалистите в деветото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012

В търсене на идеалната баня се включиха автори на 60 3D проекта на бани.

На 13 февруари бяха обявени 3D проектите на бани, финалисти в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012. Творческото жури на конкурса определи десет номинации,  които се борят за отличия в две конкурсни категории – „Идеалната баня за моето семейство” и „Моята баня – това съм Аз!”.

Творческото жури на конкурса имаше тежката задача да оцени проектите по различни критерии, сред които на първо място Мисъл – както каза член на нашето жури „търсим ясна мисъл в проектирането на банята, която започва с правилното разбиране на задачата“. Уместност, хармония, функция, красота  и новаторски идеи бяха сред водещите критерии, които определиха проектите – финалисти в конкурса. Задачата, разбира се, никак не беше лека и затова благодарим на членовете на журито, които избраха десет от всички достойни проекти.

Ето ги и номинираните 3D проекти на бани, които се борят за приз Ideal Standard Баня на годината 2012 и Ideal Standard Баня на публиката 2012 в две категории – „Идеалната баня за моето семейство” и „Моята баня – това съм Аз!”

Повече снимки и информация за всеки проект можете да видите на сайта на конкурса, където до 4 март 2013г. можете да подкрепите своите фаворити в борбата за приза Ideal Standard Баня на публиката 2012.

 

 

 

 

 

2 thoughts to “Ето ги финалистите в деветото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012”

 1. 60 проекта според мен са малко за толкова серизен годишен конкурс. Очаквах много сериозна конкуренция тази година, но се разочаровах доста. Какво биха си помислили чуждестранните дизайнери когато видят финалистите на конкурса? Единствено че българите за нищо не ставаме… Защо ли? Защото журито избутва „свои“ хора напред, а истинските таланти остават скрити и труда им е напразен.

 2. Здравейте, Кремена!
  Благодарим Ви за коментара.
  Според нас броят на проектите е добър, но разбира се, има различни представи.
  Съжаляваме да разберем, че според вас „журито избутва „свои“ хора напред, а истинските таланти остават скрити и труда им е напразен.“ Ние сме уверени в обективността на всеки член от журито на конкурса и също така сме уверени, че всеки един от тях може да аргументира своя избор. Ще имате възможността да разберете тяхното мнение по време на финалните събития на конкурса, които ще се проведат на 3 и 4 април 2013г.

  Всеки един от участниците в конкурса заслужава да получи възможност за изява на таланта си. Това, което ние ще направим, е да публикуваме проектите на всички участници в тазгодишния конкурс в нашата FB страница Ideal Standard Баня на годината, където това ще се случи след приключване на конкурса.

  Поздрави,
  Екипът на конкурса

Коментарите са затворени.