Skip to main content

В очакване на финала на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012…

3 и 4 април 2013г.

Специален гост на събитията ще бъде Ахим Пол – председател на журито на конкурса и управляващ партньор на водещото дизайнерско студио в областта на индустриалния дизайн Artefakt

Финалните събития ще стартират на 3 април с представяне на десетте номинирани 3D проекта на бани. Техните автори ще ги защитават пред творческото жури на конкурса, под председателството на водещия дизайнер Ахим Пол (студио Artefakt). Членове на журито са арх. Албена  Владимирова-Андреева, арх. Пенка Станчева, Величко Великов (CHERGA), Владислав Василев (DIBLA), Мариана Китанова (арт-директор на сп. „Наш дом”) и Лазар Лазаров – търговски директор за Клъстър България на Идеал Стандарт Интернешънъл.

Програмата на втория ден от финалните събития включва презентация на Ахим Пол на тема “Trend World Europe” и дискусионен панел с участието на български дизайнери, архитекти и медии на тема „Как дизайнери, медии и Ideal Standard допринасят за създаване на красиво жизнено пространство”. Вечерта на 4 април ще завърши с церемония по обявяване и награждаване на победителите в деветото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012.

Творческото жури на конкурса ще излъчи победители в двете категории –   „Идеалната баня за моето семейство” и „Моята баня – това съм Аз!”.  Авторите на проектите, спечелили приза „Ideal Standard Баня на годината 2012” ще бъдат наградени с посещение на специализираното изложението за дизайн „100% Design 2013” в Лондон и с допълнителни награди от организаторите.

Онлайн потребителите също имаха възможност да изберат своите фаворити и дадоха над 5000 гласа на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com. Проектите, спечелили любовта на публиката, ще бъдат обявени на 4 април, по време на официалната церемония по награждаване. Носителите на приза Ideal Standard Баня на публиката 2012 ще бъдат наградени с пропуски за всички събития на Sofia Design Week и Sofia Architecture Week през 2013г. и с допълнителни награди от организаторите

2 thoughts to “В очакване на финала на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012…”

  1. Благодарим за пожеланията – и ние също очакваме с нетърпение резултатите. Вие имате ли фаворит сред номинираните за финала на конкурса проекти, Иванина?

Коментарите са затворени.