Skip to main content

Да поздравим победителите от конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012!

Творческото жури на конкурса излъчи по един победител във всяка от двете конкурсни категории и връчи една поощрителна награда.  Тази година бяха връчени два приза на публиката.

Конкурсът Ideal Standard Баня на годината 2012 завърши с церемония по обявяване и награждаване на победителите, презентация на водещия дизайнер Ахим Пол и дискусионен панел с участие на дизайнери, архитекти и медии. Събитията се проведоха на 4 април 2013 г. в София под новото мото на бранда Ideal Standard – „A Beautiful Use of Space” (Красиво използване на пространството).

Творческото жури на конкурса излъчи двама победители и връчи поощрителна награда.

В категория „Идеалната баня за моето семейство” победител и носител на приза “Ideal Standard Баня на годината 2012” е проектът “DAS INDUSTRIELLE +” на Мила Иванова.

 В категория „Моята баня – това съм Аз!” първа награда и приз “Ideal Standard Баня на годината 2012” отиде при Ралица Паунова за нейния проект „Atelier”.

Поощрителната награда в тази категория беше връчена на Петър Траянов за проекта му „Баня на графичечен дизайнер в Ню Йорк”.

Авторите на проектите, спечелили приза на авторитетното жури „Ideal Standard Баня на годината 2012”, бяха наградени с посещение на специализираното изложението за дизайн „100% Design 2013” в Лондон и с допълнителни награди от организаторите. Наградите бяха връчени от председателя на журито на конкурса – Ахим Пол и арх. Пенка Станчева, член на журито, които защитиха избора на журито с аргументация за всеки един от проектите.


Тази година бяха връчени два приза на публиката – по един във всяка от двете конкурсни категории, определени от гласуването на онлайн потребителите на сайта на конкурса www.banianagodinata.com.

Призът “Ideal Standard Баня на публиката 2012” в категория „Идеалната баня за моето семейство” отиде при Ирина Владимирова за нейния проект „Асиметрия в бяло”.

В категория „Моята баня – това съм Аз!” публиката определи за победител проекта „Междинна станция” на Игнат Георгиев.

Наградите бяха връчени от двама от най-големите фенове във Фейсбук страницата на конкурса “Ideal Standard Баня на годината” и Кирил Станев – носител на приза „Баня на публиката 2011”. Проектите, спечелили любовта на публиката, бяха наградени с пропуски за събитията на Sofia Design Week и Sofia Architecture Week през 2013 г. и с допълнителни награди от организаторите.


Поздравления за наградените!