Skip to main content

Добавете допълнителен стил за вашата баня и интелигентно използвайте пространството в нея!

WC vgrajdaneАко в момента си правите банята при ново строителство или реновирате сериозно старата, то едно добро съвременно решение са WC структурите за вграждане на Ideal Standard. Елегантно изпъкване на стената може да ви послужи като допълнително място за съхранение на принадлежностите или просто да оформите интересно кътче, с което да придадете по-различен стилен нюанс на това помещение.

Която и конзола да изберете, за да ви улесним просто хвърлете куба, тя ще е подходяща да оптимизира пространството на вашата баня. Колекциите Lea, или Playa или Connect са подходящо решение, като за предложението Connect можете да избирате от богато разнообразие на бутони. В момента съвременните решения за вграждане на Ideal Standard са на специални цени.

Защо да предпочетете системата за вграждане? WC структурите за вграждане на Ideal Standard имат и още предимства – лесен монтаж, настройка и обслужване, лесна хигиена, изолационно покритие против конденз, система за пестеливо използване на водата с механизма 3/6 литра.

Ако правите ремонт на банята, защото очаквате семейството ви да се увеличи, то WC системата за вграждане е предвидливо решение да избегнете бъркотията на  любознателните очички и ръчички на малките малчугани, които несъмнено ще проверят какво има в казанчето.

Нашите структури за вграждане на тоалетни чинии са придружени с подробна схема за инсталация за бърз и лесен монтаж.

С WC структурите за вграждане на Ideal Standard добавяте допълнителен стил на вашата баня и интелигентно използвате пространството в нея!

Повече информация можете да прочетете на страницата за промоцията: http://idealstandard.bg/promo2/promo-cube-home.html