Skip to main content

Вие скроявате вашето пространство, а ние ви правим щедър подарък

Promo Poster ConnectКрасотата е субективна, хората искат персонални решения, а ние от Ideal Standard уважаваме стила на всеки и подхождаме с разбиране, че хората не приемат схващането един размер пасва на всички. Какво правим? В новата промоция Connect е нашият отговор – пространства, скроени по мярка. С колекцията Connect ние изпълняваме своето обещание да бъдем експерти в ергономията на банята и откриваме перфектния баланс между функция и форма, поставяйки клиента в основата на всичко, което правим.

Ние ви предлагаме многообразие от мивки и WC комплекти от дизайнерската колекция Connect и получавате като щедър подарък смесител Connect Blue. Connect Promo Broshura

Изборът е труден, но пък интригуващ, защото ще превърне вашата баня във вашето лично пространство. Предлагаме ви мивки Connect – Arc, Cube или Sphere с различни размери и начин на поставяне – самостоятелно, за мебели, за вграждане, за вграждане под плот или пък мивки за мебели. Изберете и своя WC комплект от богатата ни гама. Когато направите своя избор и получите своя подарък смесител, ще оцените колко щедро е всъщност нашето предложение.

Знаете ли, че смесителите Connect Blue съчетават иновации като Click и Blue технологиите.

Click механизъм – при повдигане на ръкохватката до усещането на съпротивление, подаването на вода се ограничава до 50%. При по-нататъшно повдигане на ръкохватката, след щракване, дебитът на вода се увеличава до 100%.

Контрол на температурата на горещата вода: чрез вградения ограничител температурата на водата може да бъде намалена във всеки един момент. Click технологията позволява лесен контрол на температурата, благодарение на 120°-ия обхват на въртене.

Ideal Blue технология. Смесителите с тази технология са конструирани така, че да използват по-малко вода и енергия. Намаляване количеството на вода, което остава в смесителя с до 80% – така е необходима по-малко вода за достигане на желаната температура. Уникална технология, без използването на никел и олово. Водата не влиза в контакт с месинговото тяло на смесителя, а протича през тръби, изработени от специална пластмаса.