Skip to main content

Продуктите на Ideal Standard – вдъхновение за вашето свежо кътче в банята

IS_VentunoБанята вече не е просто функционално място, а жизнено пространство. От последното иновативно проучване на Ideal Standard ‘Project Optimize’ резултатите показаха, че 40% от нас желаят нова баня, но по-интересното е, че мнозинството от нас не искат по-голямо пространство, а просто място, което по-добре да отговаря на индивидуалните нужди.

Когато декорирате банята трябва много добре да прецените къде да разположите продуктите, защото точно това място може да е най-специфичното в дома ви – прекалено малко или пък голямо, пространства със сложни форми, скосени тавани или ниши. Каквото и да е банята ви, нашата цел е да ви вдъхновим с идеи и полезни съвети, като помогнем визията да се превърне в реалност, независимо от търсенията, бюджета или пространството.

Не случайно във философията на Ideal Standard е заложено разбирането за хората, смесителите, порцелановите изделия, мебелите и за това, как най-добре да използваме пространството. Затова и начинът, по който мислим за дизайна на банята, балансира всички основни аспекти на ергономията: от безопасността, чистотата, естетическото удоволствие и комфорта – до спокойствието, тишината и душевния мир.

Ето защо е необходимо да подберете подходящите продукти – мивка, вана, мебели за съхранение на вещи, душ система или душ кабина, смесителите за мивката, душа и/или ваната, и разбира се, аксесоарите. Продуктите и аксесоарите на Ideal Standard ще ви вдъхновят да оформите вашето свежо кътче. Защо да не поставите картина, снимка или рисунка? Създайте си настроение още от сутринта с първия душ или освободете напрежението вечер, като се наслаждавате на този артистичен акцент в банята.

Картината, снимката или рисунката могат да ви накарат да се усмихнете, да ви приповдигнат настроението или просто да събудят у вас приятни спомени. Създайте своя декор с доза позитивизъм.