Skip to main content

Вдъхновени от изложението „100% дизайн” в Лондон

Ралица Паунова и Мила Иванова посетиха международното изложение „100% дизайн” в Лондон. Това беше тяхната награда като победители в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012.

Ралица Паунова, победител в категорията „Моята баня – това съм аз” разказва: „Тогава попадаш там – в центъра на част от дизайнерския свят… Попадаш в свят на креативност, индивидуалност, новаторски идеи. Доближаваш се до мислите на хора, чиято цел е допринасянето за един по-комфортен, осмислен и визуално издържан заобикалящ свят… Завръщаш се зареден с оптимизъм и творчески стремеж.  Ideal Standard допринесе за моето вдъхновение!”

Какво още сподели Ралица, можете да прочетете тук: London 2013

А ето какво е вдъхновило Мила Иванова, победител в категорията „Идеалната баня за моето семейство” в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012. „Както в живота, така и в професията си намирам вдъхновение в продуктовият дизайн”, казва Мила и в този тон на мисли е подбрала няколко интересни предмета, които са я вдъхновили.

Първите ги определя като нежни и уникални. Това са ръчноизработени по поръчка различни стъклени форми.

baranskadesign_main_postshow baranskadesign_main3_postshow

 

 

 

 

Една невероятна нова технология, предоставяща възможност за неограничено моделиране 3D printing и неговото приложение в интериорния дизайн.

homefactory_3 homefactory_winners_ernestovenanzi homefactory_winners_gonzalocastro

 

 

 

 

 

И серията от прибори за хранене на корейския павилион.

korea_jinhyunjeon korea_quantumby3

 

 

 

 

Още интересни идеи от изложението „100% дизайн” в Лондон.