Skip to main content

Connect Space с награда за дизайн от UK Designer Kitchen and Bathroom Awards 2013

Connect Space Ideal Standard получи златен медал в категорията Product Innovation Awards за иновативен дизайн на продукти за баня. Отличието бе връчено на гала церемония в Tower, Лондон. Концепцията Connect Space, създадена от Робин Левин, е на пазара от март 2013 г. Тя комбинира мивки, WC комплекти, вани и шкафове за съхранение на вещи, които са интелигентно проектирани да пасват на малки или несъразмерни пространства, превръщайки ги в красиви бани.

С голяма мисъл за малките пространства е основната идея зад колекцията. Connect Space получи престижното признание на индустрията заради това, че предлага на потребителите иновативни решения и им дава възможност да създадат своята идеална баня, каквото и да означава това за тях и независимо от пространството, с което разполагат.

Журито на Designer Kitchen and Bathroom Awards се състои от хора от всички сфери на индустрията, като обединява експертни мнения за дизайна на кухните и баните, архитектурата, търговията, интериорния дизайн и бизнеса.