Skip to main content
Започна гласуването на жури и публика в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013

Започна гласуването на жури и публика в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013

glasuvane 4Гласуването на жури и публика в десетото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 започна. То ще продължи до 4 март.

Общо 43 проекта се включиха за участие в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013.

Журито, което се състои от доказани професионалисти в сферата на архитектурата и дизайна ще оценяват проектите по шест критерия и ще излъчи „Баня на годината 2013”.

Своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса http://www.banianagodinata.com. Избраникът на публиката ще получи приза „Ideal Standard Баня на публиката 2013”.  Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат награди.

Гласувайте за своята идеална баня на сайта на конкурса http://www.banianagodinata.com.

Победителите ще бъдат известни на официалната церемония на 18 март, която ще се проведе в София Евент Център, Парадайс Мол.

Партньори на конкурса тази година са DIBLA, Асоциацията на интериорните дизайнери в България. Медийни партньори са Градът медиа груп, сп. Наш дом и сп. Идеален дом.

Цялата информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 е публикувана на официалния уебсайт на конкурса – http://www.banianagodinata.com.

 

One thought to “Започна гласуването на жури и публика в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013”

  1. Определено ще подкрепя тази страхотна фирма!

Коментарите са затворени.