Skip to main content
В света на кухненските смесители

В света на кухненските смесители

Смесител за кухнята? Какво да изберем? Не правете компромиси с качеството на смесителя, технологиите в него или функционалността му. Все пак имайте предвид, че изборът ви предопределя вашето удобно ежедневие в кухнята, влияе върху семейния месечен бюджет откъм пестене на вода и енергия. Важна характеристика е безопасността за децата и не на последно място хигиената на водата.

Да не забравяме и дизайна на смесителя, с който пък може да впечатлите.

Елате в света на кухненските смесители на Ideal Standard, където ще намерите нашите готови решения, които биха удовлетворили дори и най-взискателните.

Смесителите притежават и изключителни качества по отношение на технологии и иновации. Те носят и послания, че освен красота в дома ни, можем да бъдем и по-отговорни, като пестим вода и енергия.

 

Ето защо, когато правите своя избор обърнете внимание на означенията на смесителите на Ideal Standard:

ClickCLICK Технология

За контрол на температурата на топлата вода и намаление на потреблението до 50%.

 

AeratorВграден аератор.

Естетически дизайн, лесен за почистване.

 

EasyEASY-FIX система

За бърз и лесен монтаж.

 

Ideal PureIdealPure® технология – революция в хигиената.

Водата не влиза в контакт с месинговото тяло, а преминава по тръбички от специална пластмаса.

 

5 years5 години гаранция

 

 

Ще ви представим няколко колекции кухненски смесители на Ideal Standard.

RettaRetta – красиви, гъвкави и практични

Retta съчетава функционалност и елегантност в пълната гама от модели. Дизайнът подхожда на всяка кухня, без компромис във Retta2функционалността. Високият чучур осигурява максимална свобода на движение и улеснява работата в кухнята.

Смесителят Retta се предлага и във вариант с изтеглящ се чучур, който позволява по-голям работен радиус в мивката.

 

 

Reflections2Reflections – ретро класика

Ретро стилът никога не губи своя чар. Ако сте негови привърженици, то кухненските смесители Reflections са перфектният избор, за да постигнете изтънчен ретро стил във вашата кухня. Изберете между смесител с въртящ се чучур за по-голяма свобода на движение и по-лесна работа в кухнята или такъв със златно покритие за по-голям разкош. С Reflections откривате вселена, в която ретро класиката и практичността стават част от вашето ежедневие.

 

 

 

 

 

CeramixBlueCeraMix Blue – иновативна технология за спестяване, безопасност и хигиена на водата

Революция в хигиената на водата с уникалната технология IdealPure® за доставяне на вода без досег с никел и олово. Водата, преминаваща през IdealPure® не влиза в контакт с месинговото тяло на смесителя, а преминава през тръби, изработени от специална пластмаса.

Това ви осигурява още по-чиста, по-безопасна и по-качествена питейна вода за ежедневно измиване, готвене и пиене.

Спестяване на вода чрез намаляване на количеството вода, оставащо в смесителя с 80%, CeraMix Blue постига желаната температура на водата десетократно по-бързо отколкото друг смесител.

Пълна безопасност с модерната конструкция Cool Body, която не позволява прекомерно нагряване на външните повърхности на смесителите, предпазвайки детските ръчички от изгаряне.

 

Connect Blue2Connect blue – удобни, практични и красивиConnect Blue

Кухненските смесители Connect Blue са с висок чучур, което ги прави практически лесни и удобни за ползване. Високият, въртящ се чучур осигурява свобода на движението, дори и при почистване на по-големи съдове.

В тях ще откриете Click и IdealPure технологиите. Предлагата се с гъвкавите връзки PEX за намаляване образуването на бактерии.

Кухненските смесители Connect Blue се предлагат в два варианта – с лят и с тръбен чучур.

 

 

ActiveActive – иновативна технология и модерен дизайн

Кухненските смесители Active внасят иновативни технологии и модерен, находчив дизайн във вашия дом. Усещате неговото въздействие веднага щом докоснете гладката, хромирана повърхност.

Правите линии и меки очертания правят смесителите още по-елегантни, стилни и модерни.

 

 

 

 

CerasprintCeraSprint – дизайн, неподвластен на времето

Колекцията предлага един свят на интелигентни предимства – стандартната Click технология и вграден контрол на температурата, който осигурява надеждна защита срещу изгаряне и е подходящ за домакинства с малки деца. Тези удобства на CeraSprint не само подсилват вашето удоволствие, но и ви помагат да пестите вода и енергия.

 

 

 

 

CeraplanIIICeraplan III – технология от ново поколение

Ceraplan III е трето поколение смесители от едноименната колекция, притежаващи класическа елегантност, безупречно качество и надеждност. Те впечатляват с интересни форми, съвременен дизайн и технология. Вграденият керамичен затварящ механизъм с Click технология позволява ефективно контролиране на количеството вода и енергия.

Смесителите с висок чучур улесняват почистването и пълненето на съдовете.

През 2014 г. колекцията смесители Ceraplan III получи престижната награда IF Design Award.

 

Slimline IISlimline II – еталон за качество и на достъпна цена

Смесителите Slimline II впечатляват с изчистен дизайн и функционалност с Click технологията.

 

 

 

 

 

 

One thought to “В света на кухненските смесители”

Коментарите са затворени.