Skip to main content

Игнат Георгиев: Преживяването на 100% design беше уникално

Забавлявах се всяка една минута. Изложението в Лондон е събитие, което оставя следа и различен поглед. Бил съм на изложението в Милано, то е доста голямо и отнема много време, за да поемеш цялата информация. Във времето, в което живеем, достъпът до информация е лесен – internet, както и хартиените носители са достъпни в ежедневието. Но да видиш нещата на живо, и да се срещнеш с първоизточника, лице в лице, е много по-полезно. Детайлите за мен са много важни, а една снимка винаги крие голяма част от тях. И не на последно място, представянето… Това е, което наистина може да ме провокира.

 

 Специално в 100% design съм много доволен, че успях да се запозная с моя любим материал corian, и практически безграничните му възможности. Голяма гама цветове представиха двете конкурентни фирми Dupont и LG, направиха много приятно представяне. Силно впечатление ми направиха и камъните, особено светещия оникс, който имаше невиждани от мен досега вариации.

 

В залата с натуралните продукти се забавлявах и вдъхновявах с голямото разнообразие на декоративни зелени стени, растения, мъхове и пр. Много ми допадна използването на платове като индустриален продукт, за обзавеждане на заведения и офиси, цели декоративни стени от платове. Не можах да се запозная с техническите им характеристики, но съм открил нужната информация, която тепърва ще изуча.

 

Със сигурност ще се възползвам от информацията, събрана от изложението. Ще има елементи свързани не само с 100% design, а и с Лондон. Преживяването на 100% design беше уникално.

Полезният опит, натрупан, благодарение на Ideal Standard, се надявам да проличи в следващото издание „Баня на годината“.

Човек винаги може да научи нещо полезно, а да се учиш от най-добрите е безценно!