Skip to main content

Ideal Standard провокира дизайнерите с четири нови категории в 11-тото издание на конкурса Баня на годината 2014

11Стартира 11-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014. Регистрацията започва от 3-ти ноември.

Конкурсът ще премине под мотото „Вдъхваме живот на всяка баня”. Проекти на дизайнерите се приемат до 26 януари 2015 г. на сайта: http://www.banianagodinata.com/

В нови четири категории ще се състезават проектите: „Идеалната баня на моя дом”, „Идеалната училищна тоалетна”, „Идеалната хотелска баня” и „Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление”.

За тези, които подадат проектите си до 3-ти декември, ще имат уникалната възможност да получат менторство. Ментор на проекта им ще бъде представител на журито, доказал се професионално в някоя от четирите категории.

За първи път, в рамките на конкурса, всеки участник може да се възползва от посещение в Светът на Идеал Стандарт, за да чуе, види и се докосне до марката и продуктите.

Ново в конкурса е и отмяната на възрастовата граница. Приемат се за участие 3D визуализации на бани, създадени с продуктите на Ideal Standard. В конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 могат да участват студенти, млади дизайнери или хора на свободна практика, без ограничение на възрастта.

Критериите за оценка на проектите от журито са: уникален и стилен дизайн; мисъл за водната и енергийна ефективност; функционалност, съобразена с уникалните нужди на потребителите от четирите категории и реализация на проекта.

Наградата е пътуване до Лондон с посещение на „The Bathroom” и творческа среща с един от водещите дизайнери на Ideal Standard и предметна награда от Ideal Standard.

Цялата информация за Ideal Standard Баня на годината 2014 е публикувана на официалния уебсайт на конкурса – www.banianagodinata.com