Skip to main content

Ателие „Оптимизация на банята” или как студентите прекроиха няколко български бани

IMG_8364В рамките на 11-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 проведохме творческо ателие „Оптимизация на банята” със студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Потопени в атмосферата на Ideal Standard студентите се запознаха с иновативно проучване на марката „Project Optimize”, широката гама продукти и възможностите, които имат, за да проектира различни бани удовлетворяващи уникалните нужди на своите потребители.

 

IMG_8362Специален гост на ателиетата бе интериорният дизайнер Кирил Станев, който е и жури в конкурса Баня на годината 2014. С финеса на професионалист той им разкри своите стъпки при работа с клиентите в някои от последните си проекти, станали корици на списанията Наш дом и Идеален дом.

 

 

 

Студентите бяха изправени и пред практическа задача, където да покажат наученото от университета, как да използват продуктите на Ideal Standard и да развихрят своето въображение. Пред участниците в ателието бяха представени три семейства с техните особености и изисквания, които ги предизвикаха да прекроят техните лични пространства – баня.

 

Настроението, вдъхновенията и атмосферата на ателиетата можете да видите и тук:

 

 

IMG_8386 IMG_8376 IMG_8369 IMG_8367