Skip to main content

Уникалната, иновативна технология на измиване в тоалетната AquaBlade е еквивалент на откриването на реактивния двигател

AquaBlade (2) AquaBlade e най-значителното откритие след казанчето на тоалетната през 19-ти век. Патентована технология се представя с изключително високо ниво на измиване при малка консумация на вода.

Системата AquaBlade използва иновативната технология с „микро прорези”, която е проектирана като система от канали, което създава каскадна стена от вода от горната част на отвора на тоалетната чиния и две силни измиващи водни струи.

 

 

 

При съществуващата система на измиване водата не покрива цялата тоалетна чиния, докато при новата AquaBlade интегрирана с „микро прорези” технология, която предоставя оптимален поток на водата на тоалетната чиния при всяко измиване и покрива всеки сантиментър от керамиката за безупречно чиста тоалетна чиния.

AquaBlade2С новата технология измиването е и по-тихо, защото водният поток плътно се движи по повърхността на тоалетната чиния с минимална турбуленция и максимална ефективност на измиването.

Технологията задава нови стандарти в две направления – дизайн на тоалетната и ниво на измиване. Гладката, леко извита повърхност без ръбове осигурява по-висока хигиена и лесно измиване в сравнение със съществуващите тоалетни.

 

 

При традиционните съвременни тоалетни приблизително 20% от тоалетната чиния остава неизмита, задната част на тоалетната т.нар. „мръсна зона” остава недостатъчнAquaBlade3о измита.

С технологията AquaBlade измиването под прорезите е на 100%, както и измиването на задната част на тоалетната, осигурявайки наслада от перфектна чистота в банята. Уникалният дизайн без ръб открива всички повърхности за лесно почистване.

Идеална комбинация от стил и начин на работа на тоалетната с технология AquaBlade – стратегическо разположение на микро прорезите на най-високото възможно място в тоалетната чиния, което е предпоставка за изключително доброто измиване и високо ниво на естетика. Когато е сложена тоалетната седалка прорезът става невидим, с което керамичният продукт изглежда наистина красиво.

При тоалетните без ръбове с красив дизайн също така е намалено пръскането по време на процеса на измиване, следователно се намалява кръстосаното замърсяване с бактерии ­- при AquaBlade още по-малко бактерии се отделят във въздуха при измиване.

Франческа Чели, Груп Продуктов Директор Идеал Стандарт Интернешънъл заяви: „В Ideal Standard ние комбинираме нашата експертиза като световен лидер за решения за банята да предлагаме иновативен подход, който да провокира и да допринасяме за значими и съществени иновации, което по дефиниция е предизвикателство само по себе си.

„Ние отказваме да приемем, че една високоефективна система за измиване не може да изглежда красива. Нашата технология AquaBladeÔ не само предлага най-високо ниво на представяне, но и изключителна естетика – и това е, което ние обичаме, тъй като въплъщава всичко, зад което заставаме. AquaBladeÔ е наистина революционно изобретение, крайъгълен камък в историята на тоалетните и иновационна промяна, която ще придвижи нашата индустрия една крачка напред.“