Skip to main content

Участниците в 12-тото издание на конкурса се състезават за голямата награда – посещение на изложението в Милано

Tonic setИзразете себе си чрез вашата креативност, иновативно мислене и визионерство, като се включите в 12-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2015. Ideal Standard предизвиква дизайнери и архитекти да се включат с 3D визуализации в три нови категории:

Идеалната баня Tonic II. В тази категория, дизайнери и архитекти работят по зададен размер на баня от реално съществуващ проект на еднофамилна къща, като целта е да създадат оригинален интериорен дизайн с характерна атмосфера с изделията от колекция Tonic II.

Оптимизираната баня. В тази категория предизвикателството към участниците е да оптимизират реално съществуваща баня, като се съобразят с желанията на нейните обитатели.

Иновативната баня. В тази категория възможностите са големи – тук участниците трябва да създадат проект на баня, като използват иновативни продукти от портфолиото на Ideal Standard и измислени от тях „продукт/материал/технология на бъдещето“, които правят живота на хората по-добър.

Носителят на приза „Ideal Standard Баня на годината 2015“ се избира след онлайн и анонимно гласуване на всеки един от членовете на журито. Тримата участника от всяка категория, събрали най-много точки, ще представят и защитят своя проект на официалната церемония на 16 март 2016 г. Тогава журито ще гласува и ще бъде избран победител от всяка категория, който получава приза „Ideal Standard Баня на годината 2015“ и голямата награда – посещение на изложението в Милано през април 2016 г. и 1000 лв.

Публиката също избира своя фаворит „Ideal Standard Баня на публиката 2015“ във всяка от категориите. Наградата за победителите е участие в Майсторския клас на арх. Елиа Недков през април 2016 г., организиран от Асоциацията на интериорните дизайнери в България.

 

Всеки участник може да участва и в трите категории с по няколко проекта. Необходимо е да се регистрира и да кандидатства на сайта на конкурса www.banianagodinata.com в срок до 1 февруари 2016 г. За повече информация за проектите, вижте в Условията за участие.