Skip to main content

Ideal Standard партньор на проекта „Моята къща“ – за висококачествен дом за българското семейство

IMG_3538
Създател на проекта „Моята къща“ е арх. Юри Ангелов.

Новата програма за строителство на еднофамилни къщи „Моята къща“ събира водещи производители от строителната индустрия в България, сред които и лидерът в решенията за баня Ideal Standard. Създател на проекта „Моята къща“ е архитект Юри Ангелов.

На 28 януари бе сключен меморандум между партньорите, като основната му цел е българското семейство да получи възможност за изграждането на качествен дом с най-добрата среда за живот. Ексклузивен партньор за финансиране по проекта е Банка ДСК.

Основното предимството на програма „Моята къща“ е възможността клиентите да получат краен комплексен резултат, гарантиран от едно място, като спестят време и средства.

Христо Караиванов, Директор продажби България на Ideal Standard (в средата).
Христо Караиванов, Директор продажби България на Ideal Standard (в средата).

Фирмите партньори залагат на силна обща ангажираност към българското семейство и неговото развитие чрез изграждането на еднофамилни къщи в цялата страна. Програма „Моята къща“ предлага един от най-цялостните модели за информиран избор на хората, които искат собствена къща. Голям избор от къщи с готови проекти, 3D визуализации и макети, които могат да бъдат съобразени и променени спрямо индивидуалните изисквания на клиента.

Програмата осигурява напълно целия процес от избора на проект до въвеждане на сградата в експлоатация като работи съвместно с българските общини и институции, Комисията за защита на потребителите и неправителствени организации, работещи в полза на развитие на децата и др.