Skip to main content
Idealrain Evo Jet Diamond

Водещата ни колекция душове се завръща с нов връх в потребителското изживяване, иновациите и дизайна

 Едно изцяло ново усещане под душа. Представяме Ви новите душове: Idealrain Evo и Idealrain Evo Jet:

  • Нова технология: бутон за лесна смяна на режима на разпръскващата струя – за повече удобство и комфорт
  • Тонизиращо изживяване, макар и с ултра мека завихрена струя, благодарение на невижданата досега технология „Drop Jet“
  • Нова, ромбоидна форма на душа – изключителна форма и дизайн.

През 2018 г. Ideal Standard извежда емблематичната си гама Idealrain на следващо ниво с две нови колекции ръчни душове: Idealrain Evo и Idealrain Evo Jet. Това са изцяло нови разработки, които осезаемо ще подобрят изживяването под душа: нов режими на струята, нови функции за масаж, душ във формата на диамант, значително по-широка площ на душа, иновативни технологии, както и новa естетическa посока.

Ideal Standard е лидер в иновативните решения за управление на водата вече повече от 100 години. Този опит в проектирането и производството е очевиден при преглед на колекцията Idealrain, отдавна асоциирана с ненадминато удоволствие под душа.

Idealrain Evo е естествената еволюция на успешната гама Idealrain. Повлиян е от дизайна на съществуващата колекция и издига Idealrain на нова позиция на пазара.

Дизайнът на Idealrain беше старателно осмислен и трансформиран. Предлага се както с кръгла форма, така и с нова форма на диамант на ръчния душ; душ главата Idealrain Evo е 110 мм, с  10% по-голяма от най-големия съществуващ  до момента душ Idealrain. Продуктите Evo са с нова, лесна за използване бутон-технология на Ideal Standard, която дава възможност за бърз избор на режим на разпръскване на водата, и оптимално удобство при използване. Нов режим смесва въздух във водата така, че да се генерира по-мека струя, дава нови възможности за масаж и идеално удоволствие при къпане.

Idealrain Evo Jet допълнително надгражда продуктовия дизайн и възможности. Цели 125мм в диаметър, тези блестящи кръгли и ромбоидни ръчни душове отвеждат посоката на проектиране на душове на Ideal Standard на съвсем ново ниво. Те също въвеждат бутон технологията на Ideal Standard за лесен избор на режим  на разпръскване на водата. Колекцията Evo Jet въвежда и допълнителна революционна технология: Drop Jet, заедно с нови тонизиращи масажни функции. Визуално атрактивна и революционна като технология, новият режим придава освежаващо усещане под душа.

Режимът на разпръскване Drop Jet увеличава разпръскването като завърта струята на водата във вихър, като формира капчици с различна големина. Резултатът е ободряващ и уникален душ, който е нежен към кожата, но изключително ефективно я почиства, което го прави идеален за измиване на деликатната детска коса, например.

Това внимание към детайла, вдъхновено преоткриване, нов дизайн и характерните за Идеал Стандарт иновации, правят новите душове Idealrain Evo и Idealrain Evo Jet наистина продукти на бъдещето.