Skip to main content

Ideal Standard представя на ISH своите иновации и новата си визия

От 14 до 18 март във Франкфурт се провежда най-голямото световно изложение ISH, където на всеки две години си дават среща най-големите компании в сферата на иновативния дизайн в банята, ефективните технологии в отоплението и климатизацията и възобновяемите енергийни източници. Идеал Стандарт Интернешънъл традиционно ще вземе участие, представяйки своите последни иновации в областта на ефективното управление на водата.

В продължение на повече от 100 години Идеал Стандарт моделира санитарната индустрия с водещите си иновации. Продукти, като едноръкохватковият смесител с керамичен затварящ механизъм, тоалетната без ринг или ултра-плоското поддушово корито, са нововъведения на компанията от последните педесет години. През 2015 година за първи път представихме на пазара нашата революционна технология Aquablade, ненадмината в ефективното измиване на тоалетната, получила десетки международни награди за дизайн и високо оценена от потребителите. Благодарение на солидната си експертиза в разработката и производството на керамични изделия и смесители , Идеал Стандарт има уникалната позиция да продължи да играе водеща роля в бранша, предоставяйки висококачествени и новаторски решения както за баните в жилищните сгради, така и за обществени нужди, включително специфични области като здравните заведения.

Надграждайки богатото наследство в областта на иновациите тази година на ISH представяме няколко иновативни продуктови решения:

  • Intellimix – сензорно-задействащ се смесител, който предоставя едновременно сапун и вода от едно и също устройство, задавайки нови стандарти в ефективното управление на ресурси и качеството на потребителското изживяване.
  • Смесители Markwik 21+ и мивки Contour 21+, които са изключително ефективна комбинация за борба с разпространението на бактерии в болничните заведения.
  • Колекцията Connect Air, вече допълнена със смесители със забележителен дизайн, постигайки лекота и ефирност като израз на модерността и чудесно допълнение към серията за цялостно обзавеждане на жилищни и хотелски бани.
  • Ултра тънки и супер здрави мивки Ipalyss™, които включват най-новата иновация на Идеал Стандарт, ултра-тънкия керамичен материал Diamatec. Този нов патентован материал е разработен с уникален микс от специално разработени и пречистени материали, като в резултат той е изключително здрав.

Всички изброени по-горе иновации са насочени към решаването на съвременните проблеми на света. Глобалните тенденции имат значителен принос в използването на най-ценният ни ресурс, водата. Демографските промени, необходимостта от устойчиво използване на ресурсите, борбата с инфекциите в здравните заведения, и нарастващото влияние на дигитализацията в нашия живот, изискват по-всеобхватни решения.

Това, което прави представянето на Идеал Стандарт на тазгодишното изложение ISH различно от предишните е, че компанията предприема важна стъпка в еволюционното си развитие. Вижте повече за новата стратегия за растеж на Ideal Standard и видео от пресконференцията, на която Торстен Тюрлинг (Главен изпълнителен директор на Ideal Standard International) ги представи: