Skip to main content

Повече за новите продукти, които представяме на ISH

 Ipalyss: красота и здравина

Новата колекция мивки, дизайн на студио Levien, комбинира ултра-тънък дизайн и изключителна издръжливост.

Diamatec е изключително здрав и издържлив, супер-тънък керамичен материал, иновация на Ideal Standard, с който са направени три модела изключително стилни мивки, идеални за висок клас хотели и луксозни жилища.

Diamatec е разработен с помощта на специална комбинация от рафинирани материали: фино смлян алуминий (известен с високата си издържливост), предварително изпечени глини, и точната пропорция смес от натрий и калий. Да не забравяме – ползвана е и нова система за глазиране.

ipalyss gama Представени са в бяло и пет пастелни цветови тонове в сиво, синьо и пепел от рози. Очакваме ги през лятото на 2017.

 

connect Air tapНовата колекция смесители  Connect Air – олекотени, модерени, изискани

Изискани и устойчиви (от екологична гледна точка), те са подходящи както за дома, така и за обществени пространства, търсете ги на пазара от октомври 2017 г.

Смесителите от новата колекция Connect Air могат да се комбинират с всички мебели за баня, мивки, бидета, душове и вани, като разбира се, стилово допълват чудесно и колекцията ни за цялостно обзавеждане на баня Connect Air – мебели, керамични изделия  и акрилни продукти. Елегантните линии, в съзвучие с  модерната дизайнерска тенденция „лек и тънък“, модерното усещане за лекота,  това е дело на дизайнът на серията – Цоньо Пенев от Дизайн студио Quadro, с който се надяваме да ви срещнем съвсем скоро.

Накратко, смесителите Connect Air са елегантни и изключително тънки, но извън очевидното, те са изключително екологичен и практичен избор: 1. Помагат ни да пестим вода (имат вграден аератор); 2.  В моделите за обществени места е вграден ограничител за топлата вода до 45 градуса, което освен че предотвратява риска от изгаряне, пести енергия; 3. Всички тънки модели за умивалник са с технологията ни BlueStart, а именно – при отваряне на ръкохватката в  централна позиция, се подава студена вода; 4. Системата EasyFix осигурява лесен монтаж и пести до 30% от времето, необходимо за инсталиране.

 

Washroom Airport Cameo_300x200Intellimix – нов стандарт в дългосрочния разход за ползване и устойчиво екологично развитие

Intellimix е сензорно-задействащ се смесител, който предоставя едновременно сапун и вода от едно и също устройство, и така пести повече от 50% разход на вода и сапун. Пести и време за почистване на пространството около мивките. Изключително подходящ е за обществени места, разбира се, но и много детски градини и семейства с малки деца биха го оценили. Очакваме го на пазара през 2018.

 

колекциите  Markwik 21+  и Contour 21+ Markwik 21+ и Contour 21+ – най-доброто за медицинските заведения

Комбинация, която гарантира идеална хигиена, по-лесен и сигурен контрол на заразите 

След дългогодишни лабораторни проучвания, представяме изключително ефективна комбинация от използваните материали и дизайна на вътрешния воден поток на нашия смесител Markwik 21+, в допълнение на свойството му напълно  да бъде разглобен и дезинфекциран, гарантира елиминирането на бактериите. Гамата смесители Markwik 21+  включва както едноръкохваткови смесители, така и сензорни, позволяващи безконтактно управление.

Мивките Contour 21+намаляват пръските с повече от 90%, и имат специална анти-микробна добавка в глазурата.

Повече любопитни факти за тази идеална комбинация очаквайте тук съвсем скоро, а самите продукти ще бъдат на пазара през 2017-та.

 

 

 

 

 

One thought to “Повече за новите продукти, които представяме на ISH”

Коментарите са затворени.