Skip to main content

Ideal Standard на BUILDING INNOVATION FORUM—2017

received_715296891992570На 28 септември се проведе BUILDING INNOVATION FORUM 2017, по време на който бе направен преглед на пет актуални сградни сегмента, в които се наблюдава инвестиционна и строителна активност.

Водещи професионалисти, свързани с мащабни инвестиционни проекти в сектора споделиха тенденции при планирането, проектирането и строителството на спортни съоръжения, образователни сгради, болници и хотели и предизвикателствата при реконструкцията на търговски сгради.

По време на форума Ideal Standard бе поканен да представи експертизата си в решенията за хотелската баня. Арх. Александър Бояджиев, експерт дизайнерска програма и Стефан Дянков, ръководител продажби – проектен бизнес, показаха на аудиторията последните технологии и иновации на компанията в областта на енергоефективността и водоспестяването, като представиха референти проекти с решения за хотелите, изградени с помощта на Ideal Standard.

В панела бяха презентирани и архитектурни проекти и реализации от водещи имена в архитектурата, като арх. Цветан Петров и арх. Радомир Серафимов.