Skip to main content

Управителният съвет на Камарата на архитектите в България заседава в Севлиево

IMG_0238

За първи път Управителният съвет на КАБ прави годишното си заседание извън София. За този форум архитектите избраха за свои домакини „Идеал Стандарт – Видима“. Срещата се проведе на 26 и 27 октомври в Севлиево. На срещата присъстваха 40 души. В рамките на двудневното си посещение Управителният съвет на Камарата проведе важно заседание и взе решения по повод предстоящото Общо събрание на организацията. Представителите на Управителния съвет заседаваха в творческата атмосфера на залата за креативни идеи на „Идеал Стандарт – Видима“ в Тренинг центъра.IMG_6291

Архитектите останаха впечатлени от многообразието продукти на Ideal Standard и Vidima, подредени в Тренинг центъра. Голяма част от тях споделиха, че са изключително доволни, че използват точно тези марки в проектите си. След посещението в заводите за производство на санитарна арматура и керамика, колебливите заявиха 100%-товото си желание да работят с продуктите на „Идеал Стандарт – Видима“.

„Благодаря за гостоприемството на „Идеал Стандарт – Видима“ и за предоставената база за провеждане на нашето заседание. Впечатлиха ни мащабите на вашето производство, което ни накара да се чувстваме горди, че в България се правят продукти на световно ниво. Разбрахме и за някои от вашите инвестиции, което е чудесно“, каза арх. Борислав Игнатов, председател на КАБ, при изпращането на представителите на УС на Камарата.

IMG_6288 IMG_0230 IMG_0222