Skip to main content

Очарование и свежа енергия всеки ден с новите термостатни смесители Ceratherm T

Колекцията Ceratherm T очарова със своите вътрешната функционалност и красив външен вид. Новото попълнение в гамата термостатни смесители на Ideal Standard осигурява перфектен баланс между стил и функционалност, проектирана да допълва всяка модерна баня, като същевременно гарантира перфектното изживяване под душа всеки ден.

Ceratherm T е разработка на екипа дизайнери и конструктори на Ideal Standard и се отличава с брилянтна сърцевина – новият керамичен затварящ механизъм FirmaFlow Therm®, позволяващ смесителят да е с елегантната външност и висока ефективност при работа.

Резултатът е тънък, елегантен и модерен смесител за душ с ненадминато представяне, като същевременно предлага високи нива на издръжливост, безопасност и устойчивост.

Преди повече от 50 години Ideal Standard изобретява керамичния затварящ механизъм в смесителите, което направи революция в банята. Оттогава насам непрекъснато усъвършенстваме нашите технологии и реализираме нови идеи – като FirmaFlow Therm® . Този иновативен термостатен керамичен затварящ механизъм за душ системи предлага ненадминато качество, издръжливост и функционалност.

За всички потребители, дори и най-малките е осигурена максимална степен на безопасност с технологията Cool Body. Тя работи като предпазен щит: вътре в термостатния смесител потокът от гореща вода е заобиколен от студена течаща вода, за да гарантира, че тялото на смесителя се запазва хладен на допир по всяко време, гарантирайки спокойствие и безопасност.

Дебитът и температурата на водата могат да се регулират само с едно докосване чрез бутоните и контролите, които се сливат плавно с тялото на Ceratherm T. С вградения превключвател преминавате без усилие между различните изходи, а редица аксесоари, като ръчни душове и ергономична полица, предлагат още по-голям комфорт. Благодарение на предварително зададената температура и термостатния механизъм, поддържащ постоянен дебит, не се губи нито една капка вода.

Гамата включва разнообразие от модели, като всички те могат да се комбинират с различни аксесоари и душове, включително ръчни душове Evo и Evo Jet, които се предлагат с три режима на пръскане за ободряващо, успокояващо или релаксиращо изживяване под душа. Evo има аериран режим, осигуряващ по-меко изживяване, докато Evo Jet се отличава с уникалната функция Drop Jet, която създава по-големи, по-меки капчици за допълнителен лукс. И с бутона Navigo, разположен на самия душ, превключването между режимите е изключително лесно.

Ceratherm T е с елегантен дизайн, със стандартно присъединяване и може да се регулира. Той лесно може да се монтира почти навсякъде. Регулируема конзола позволява при монтажа да се прикрият съществуващите отвори, а елегантната форма и скритият монтаж допринасят за поддържането на чисти повърхности.

След като усъвършенства технологията с новия керамичен механизъм FirmaFlow Therm®, сега Ideal Standard предлага най-модерната колекция досега, която не само осигурява естетика и потребителско изживяване, но гарантира, че ще издържи теста на времето. Ceratherm T е термостатен смесител, който се превръща в стилно допълнение към всяко пространство.