Skip to main content

Разнообразна фамилия смесители с брилянтна сърцевина Firmaflow

Ideal Standard, лидерът на иновативни решения за банята, представя ново поколение колекция Cera Family. В сърцето на новата гама лежи брилянтна технология – нов керамичен затварящ механизъм,  Firmaflow ™, който е ненадминат по отношение на здравина и устойчивост. Цялостната колекция, разработена от немски инженери, разполага със разнообразни смесители.

Семейството Cera включва пет гами смесители, които заедно предлагат идеалното решение за разнообразни проекти и вкусове за банята. Фамилията смесители, които са по-издръжливи, пестят време за монтаж и пари в дългосрочен план, благодарение на най-добрия до сега керамичен затварящ механизъм на Ideal Standard – Firmaflow:

  • Два-пъти по-дълъг живот;
  • Пести разходи всеки ден: до 50% по-малко потребление на вода и енергия;
  • До 30% по-бързо инсталиране;
  • Изчистен и модерен дизайн, подходящ за всяка баня или кухня.

През 1969 г. Ideal Standard изобретява керамичния затварящ механизъм и го усъвършенства през годините, за да достигне оптимална надеждност. Резултатът е затварящ механизъм, който издържа почти два пъти по-дълго от средното за индустрията: 500 000 цикъла, или 10 до 15 години при редовна ежедневна употреба. Керамичният затварящ механизъм Firmaflow преминава през 45 теста за: налягане, температура, шум и издръжливост, за да докажем, че това е най-издръжливият, надежден и високоефективен продукт на пазара.

„Изобретяването на керамичния затварящ механизъм доведе до създаването на първия едноръкохватков смесител, което беше революционна в индустрията за банята. Колекцията CeraFamily на Ideal Standard е резултат от германската инженерна мисъл, брилянтна сърцевина с керамичния механизъм FirmaFlow, непреходен дизайн и прецизна изработка. Ние носим нашите водещи в индустрията знания, умения и опит с решенията, които са интелигентно проектирани, за да задоволят нуждите на нашите клиенти, както днес, така и утре“, сподели Лазар Лазаров, директор направление „Фитинги“.

CeraFamily е колекция, която предлага неограничени решения. По-гладки повърхности, намален радиус на чучура, по-големи удобства, по-лесно почистване. Всеки смесител в семейството на CeraFamily е изработен с по-голяма зона за комфорт под аератора, подобрявайки ергономичните характеристики. Колекцията включва разнообразие от дизайни, отговарящи на всички проекти и вкусове, и включва два чисто нови модела – Cerafine D и Cerafine O. Те се присъединяват към моделите Ceraflex, Ceraline и актуализираните модели Ceraplan III.

Новият Cerafine D осигурява непреходен дизайн, докато Cerafine O е създаден специално, за да придаде изтънчен вид. Съвременният Ceraplan III също е преработен в по-тънка версия в съответствие с най-новите дизайнерски тенденции, предлагайки по-големи икономии на вода и енергия, без да прави компромиси с нивото на ефективност, с което смесителят е известен. С гладки повърхностни преходи и ясно дефинирани ръбове, Ceraplan III е лесен за почистване и може да се използва както с вода с ниско, така и с високо налягане, което му дава широко приложение на пазара.

Смесителите от колекцията Cera Family се отличават с редица технологични предимства:

  • Технологията BlueStart – намалява потреблените на енергия до 50%;
  • CLICK технологията намалява консумацията на вода до 50%;
  • EasyFix – технология за лесен монтаж;
  • Покритието SmartShine® Finishing улеснява почистването;
  • Light Move – най-висока степен на точност на температурата на водата.

Тази нова колекция предлага неограничени решения. Всички модели са красиво проектирани, за да осигурят ненадмината ефективност. За нас над всичко е да проектираме от сърцевината навън, за да гарантираме, че продуктите издържат теста на времето и извеждат като предимство технологията.